5 Tips til Når brylluppet skal være helt perfekt

Bryllupsplanlægning er en hård omgang og ofte bliver det stadigt dyrt, hvis man vælger discount løsningen.

Folk føler ofte at de er nødt til at invitere en stor mænge mennesker som de i virkeligheden ikke har meget at gøre med. Et mindre bryllup i de perfekte omgivelser vinder både på oplevelsen og pengepungen. I denne artikel vil vi gå over et par punkter du bør overveje når du skal giftes.

 

#1 Gæsterne er førsteprioritet

Det lyder måske ikke som det du selv havde forestillet dig, men oftest kan det at have styr på hvor mange gæster der skal med være nødvendigt at vide.  Når du ved dette inden du booker lokaler, så kan du booke et sted med tilsvarende plads til gæster og tjenere og så videre. Har du selv før været til bryllup, så ved du at der ofte er en frygtelig stor mængde gæster. Dette sker ofte fordi man som brudepar har en idé om at  jo flere gæster der er med, jo bedre. Sørg hellere for at invitere de mennesker I faktisk ofte ses med eller taler med. Måske er det ikke nødvendigt hver eneste bekendte fra gymnasiet eller universitet. Vær lidt selektiv når du inviterer. Et bryllup med et mindre antal gæster er ofte bedre på oplevelsen og også på pengepungen.

 

#2 Vælg den rigtige lokation

Din bryllupsdag er en dag du højst sandsynligt kun kommer til at opleve én gang. Derfor er denne begivenhed vigtig at investere ekstra kapital og tid i. Når du skal vælge den rigtige lokation er der mange variabler, men når du vælger en lokation skal du i særdeleshed sørge for at der er plads til dine gæster. Derudover er det essentielt at det sted du holder brylluppet er et sted hvor du er sikker på at personalet har erfaring med denne slags begivenhed så de ikke skal starte helt fra bar bund når du skal holde dit bryllup der.

 

#3 Lav en plan for maden som er aftalt med bryllupsudbyderen på forhånd.

Er dette endnu en uforudset udgift? Bespisning af arrangørerne. Før du underskriver diverse kontrakter bør du sikre dig at det ikke er et krav at du skal servere det samme til band, fotograf etc. hvis du glemmer dette, kommer du hurtigt til at betale for 15 ekstra hummerhaler eller lignende. Giv dem derimod en billigere, men god mulighed så de også får mad, men uden at du skal betale for den samme kvalitet som dine gæster får. Lad arrangørerne vide at du også skal bespise andre end dine gæster, men de skal have noget andet.

 

#4 Skal der børn med?

Her har du overordnet 4 muligheder: Børn er velkomne, du kan invitere ”kun voksne”, kun børn af den nærmeste familie eller du kan hyre nogen til at tage sig af alle børnene mens I holder brylluppet. Dette er en situation du hurtigt skal tage stilling til så gæsterne enten kan tage deres børn med, eller de skal lade dem blive hjemme. Nogle mennesker forstår fint at børn ikke er inviteret mens andre ser det som værende en fornærmelse mod børnene. Find ud af hvad du ønsker, men reglerne bør gælde for alle så der ikke er nogen, der føler sig trådt på.

 

#5 Nyd dagen

Mange siger efter de er blevet gift at dagen gik så stærkt at de ikke synes de fik nok mulighed for at nyde den. Derfor bør I huske at opfordre hinanden til at stoppe op engang imellem og nyde øjeblikket. Sørg desuden for at tage en masse gode billeder på dagen så I kan kigge dem igennem bagefter og nyde at jeres dag var helt speciel.