Sådan Bærer Du Rødt Tøj Med Stil og Elegance

Tøj med stil

Rød er en af de smukkeste og mest intimiderende farver i regnbuen. At være iført rødt tøj kan være lidt skræmmende, fordi det er en så vanskelig farve at bære korrekt. Når du inkorporere denne farve i din stil, vil du automatisk tiltrække dig mere opmærksomhed. En rød kjole fra Stine Goya er noget der virkelig får dig til at skille dig ud. Det gør det ekstra vigtigt, at det tøj du vælger er perfekt fra top til tå. Her er nogle ting at huske på, når du tilføjer denne farve til din garderobe.

Den nuance af rød du vælger, skal supplere din hudfarve. Hvis du bruger den forkerte tone, vil det få dig til at se syg ud. Kvinder med bleg hud skal holde sig til røde farver med blå undertoner, da det vil fremhæve din smukke hud, i stedet for at gøre opmærksom på den på en uheldig måde. Kvinder med mørkere hud ser bedst ud i lysere nuancer af rød, hen imod orange og marine.

Nu om dage kan du bære farven rød til næsten alle begivenheder. Uanset hvilken nuance af rød du vælger, ser alle typer af rødt godt ud med sort tilbehør. Til fancy fester, kan en slanky rød GANNI kjole med et bredt sort bælte, og høje hæle, hvilket giver et super moderne look. Eller du kan vælge at forlænge dine ben med en lang hæl, og et tyndt guldkæde-bælte, der hænger løst på dine hofter. På arbejdet kan du måske tone det lidt ned, og holde dig til rødt tilbehør i stedet for en rød nederdel. Du kan tilføje et blødt maroon tørklæde til dit tøj for et subtilt men effektivt boost af selvtilliden. Tilføj et strejf af dristighed ved at bære en rød håndtaske eller pung. Røde bukser kan være et stort spring, men når du bærer dem med en hvid skjorte, sort blazer og sorte hæle, neutraliseres den lyse farve øjeblikkeligt. Hold dine smykker simple. Simple øreringe og en halskæde er nok. Pas på med ikke at have for meget pynt på oveni det røde – det bliver let for meget!

Hvis du stadig er bekymret for, at rødt er lidt for aggressiv for dig, kan du starte med tilbehør. Brug en lille sort kjole til en fest, og bær den med en glitrende rød pung. Eller måske en rød halskæde og rubin  øreringe – det vil tilføje lige det rigtige tryk til dit outfit. Sørg for, at din makeup ikke kolliderer. Hold dig væk fra grønne og lilla øjenskygger, når du har noget rødt på. Det er bedst at holde sminken på øjnene neutral, og afslutte med en lys rød læbestift, for at tilføje lidt dramatik.

Selv om rødt kan være en udfordring at bære, kan disse tips hjælpe dig med, at få en aura af sex appeal, som andre farver ikke kan give dig. Hold disse ideer i tankerne, og du vil ikke have problemer med at tæmme denne livlige nuance.