Lækre sommerkjoler

I den moderne verden, er vi kvinder efterhånden blevet ret selvstændige, og der er kommet mere og mere ligestilling. Vi går ikke længere rundt hjemme og rører i kødgryderne, imens manden går på arbejde. Nu går vi også selv på arbejde og har en karriere.

Det har sjovt nok også haft en betydning for vores beklædning i hverdagen. Vi går ikke særlig meget i flotte kjoler længere, slet ikke til hverdag. Nogle gør det ikke fordi, de mener det er upraktisk, imens at andre forbinder det med en gammeldags kvindeopfattelse. Sådan er det i hvert fald ubevidst for mange kvinder. De føler sig ofte alt for piget med en kjole på. Men en kjole kan faktisk være ret fed med f.eks et par nike på.

Det er dog en skam, at mange har det sådan, fordi en kjole virkelig er med til at fremhæve kvinders flotte kurver og former, så mit mål er at få flere til at gå i kjoler til hverdag.
Det er flot, sexet og feminint, og det er der intet galt i. Man bliver hverken mere eller mindre selvstændig af at gå i kjole.

Nu er det jo også ved at være sommer, og så kommer de flotte og lækre sommerkjoler jo igen. En sommerkjole er både flot og praktisk, og så får man jo også en smule kulør på benene. Ligesom alle andre kjoler, skal man ikke bare købe den første og den bedste sommerkjole, man ser. Man skal først være helt klar over, hvilken kropsform og kropstype, man har. Er du pæreformet (brede hofter, lår men slank overkrop og smal talje), skal du ikke have alt for løsthængende kjoler på, da du hurtigt, vil virke større end du er. Her skal du vælge en sommerkjole, der sidder stramt foroven og en anelse løs forneden.

Er du derimod æbleformet (slank underkrop, slanke lår, lille bagdel men kraftig overkrop, brede skuldre, tendens til topmave) skal du have en kjole der sidder stramt forneden men derimod skal overdelen være en anelse løsere. Der må dog gerne være et bælte eller lignende i taljen.
Er du timeglasformet, er du heldig og kan have næste hvad som helst på. Nogle af de korte sommerkjoler vil være pænest, og du skal bare sørge for ikke at have en for løs kjole på. Vis dig frem.

Har du styr på formen, så mangler du at have styr på farven. Sommeren generelt kalder på lyse farver i det hele taget, så hold dig fra de helt mørke farver. En sommerkjole bør heller aldrig være sort. Lyse farver kan de fleste bære uanset, hvor lyse eller mørke de er.
Er du stadigvæk ikke helt vild med idéen om at gå i kjole, så vælg nogle af de lange sommerkjoler, hvor du ikke viser ligeså meget af dine ben. En sommerkjole er smuk og feminin, og alle kvinder burde eje nogle. Men kan også finde nogen hvor man kan tage en tshirt indenunder og du kan altid tage en jakke henover den.
Det kan være en god idé, at gå ind på internettet og søge efter sommerkjole der. Du finder hurtigt et stort udvalg, og du kan i ro og mag studere farve og facon. Det kan nogle gange være bedre, end at rende ind i forskellige tøjforretninger, og så er det også hurtigere.
Der findes også mange hjemmesider, der sælger billige sommerkjoler, og vi vil jo alle sammen gerne spare lidt penge.